Wat zijn de voordelen van event lockers?

Event lockers kennen diverse voordelen. Om mee te beginnen kunnen event lockers de bezoekersbeleving stimuleren. Doordat er vaak bij festivals en events bij de in- en uitgang vaak lange rijen zijn, kijken bezoekers hier tegenop. Door middel van event lockers is het echter mogelijk om deze drukte te vermijden. Daarnaast kan het gebruik van event lockers de winst stimuleren. Dit zorgt er namelijk voor dat bezoekers niet geïrriteerd zijn, maar juist blij. Dit betekent dat ze daadwerkelijk plezier kunnen maken en waarschijnlijk zullen ze meer uitgeven op het event. 

Besparen van personeelskosten

Een ander voordeel van Elockers is dat je er personeelskosten mee kunt besparen. Bij het gebruik van elockers heb je geen behoefte meer aan personeel bij de kiosk. Personeelskosten kunnen snel oplopen tijdens events. Het is dus mooi meegenomen als je daarin kan besparen. De event lockers zijn dus een vervanging voor personeel bij een kiosk. Bezoekers kunnen eenvoudig vooraf aan een evenement hun locker kopen. 

Kenmerken van event lockers

Event lockers hebben een festival modus. Dat betekent dat elke pincode slechts 24 uur geldig is. Na de 24 uur hoeft er dus niets geherprogrammeerd te worden. Event lockers hebben ook een pay per use mogelijkheid. Dat betekent dat bezoekers slechts betalen voor de tijd waarin ze het kluisje gebruiken. Het instellen van tijdsloten is ook mogelijk met event lockers. Stel dat er meerdere evenementen op een dag zijn, dan kun je bij de kluisjes bijvoorbeeld een tijdslot instellen van drie uur. Bezoekers kunnen de kluisjes dan slechts dit tijdslot gebruiken. Er zijn tevens verschillende manieren van aanbieden. Het is mogelijk om een pincode in te stellen voor langer gebruik, maar het is ook mogelijk om een eigen pincode in te stellen. Deze eigen pincode vervalt wel automatisch na gebruik, je kunt hierbij denken aan de kluisjes bij een zwembad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *